Luomu valkokaali, latinankieliseltä nimeltään Brassica Oleracea, Brassicaceae-perheeseen kuuluva kaali, on kaali, jolla on sileä pää ja lehdet. Sadonkorjuun jälkeen luomu valkokaali pestään, leikataan ja sitten pakastetaan IQF-menetelmällä.
Luomu valkokaali: 100%
Energia yhteensä: 26 Kcal 110 kJ
Ravintokuitu: 2,3 g
Proteiinit: 0,9 g
Suola: 0,02 g
Tuote, joka on valmistettu tuoreista munista paremman työstettävyyden saavuttamiseksi, kaikki selkeässä, pakattavassa ja kierrätettävässä pullossa.
Vastaava määrä 33 munanvalkuaista per kg. Leivontamunavalkuaisia käytetään marengeissa, macaroneissa, mousseissa, leivonnaisissa ja muissa.
Valmistettu Ranskassa munituista munista.
Pullo 1 kg, 2 kg tai 5 kg
Luomu valkosipuli, koristeellinen metallirasia Araquelle-brändin "Provence d'Antan" luomuvihannesten ja mausteiden sarjasta.
Kreikkalaiset ja roomalaiset uskoivat valkosipulin vahvistavaan voimaan ja antoivat sitä sotilailleen taistelussa. Provencessa ruoanlaitto perustuu valkosipuliin; se on osa bouillabaisse-keittoa, kastikkeita, vihannesvalmisteita ja erityisesti kuuluisaa "Aïolia".
Nettopaino: 80g
Koristeltu metallirasia, (8x10cm K13cm)
60 g:n mini putkilo herkkuja. Saatavilla myös 12 mini putkilon laatikossa.
Ja mitä siinä on?
Täysmaito, sokeri, luonnollinen vanilja-aromi.
Allergiat tarkastelussa
Maito.
Säilyttäminen on helppoa
Makeutettu kondensoitu maito putkessa säilyy 1 vuoden ennen avaamista ja 3 viikkoa jääkaapissa avaamisen jälkeen.
Putki ja korkki: heitetään kotitalousjätteiden mukana.
Meyva laadukkaat kuivatut hedelmät - Valikoima kauneimpia hedelmiä, laatuja ja pl - Manteli, kuivattujen hedelmien KUNINGATAR. Olipa se sitten blanshattu, viipaloitu, raaka tai murskattu... kaikissa muodoissaan manteli on terveyden ja laihduttamisen asiantuntija!
Teidän laihdutus- ja terveysasiantuntijanne.
Pitää neuronit huippukunnossa
Erinomainen stressinlievittäjä
Hyvä linjalle
Suojaa sydäntä
Vastaava määrä kuin 66 munankeltuaista per kg. Pastöroidut munankeltuaiset käytetään kermojen, kuorrutteiden, quichejen, leivonnaisten ja muiden valmistamiseen.
Valmistettu Ranskassa munituista munista.